torsdag 14 januari 2010

God morgon


Ännu en solig rimfrostsbiten dag utanför mitt fönster. Härligt! Ska göra mig i ordning nu efter lite mackor och te med bok i sängen, och åka med min mor på ett litet ärende. Femton dagar kvar idag till beräknad nedkomst säger bebisräknaren i spalten till höger. Femton dagar. Det är inte mycke. Jag började faktiskt undra lite om den inte var på väg ut redan igår, då jag fick en serie förvärkar när jag stod och diskade. Men inte riktigt än. Även om det inte är långt kvar nu. Men än så länge så känner jag lugnet. Om nu lugnet känns som att sitta i en lådbil utan bromsar, högst upp i en brant backe och när som helst få den där knuffen som skickar en rakt ut i det okända, då känner jag lugnet. Kanske inte riktigt så farligt. Men jag kände verkligen igår att när det väl sätter igång, då sätter det igång. No turning back. Men det vill jag inte heller. Snart får någon knuffa igång den här lådbilen. Jag har en bebis att föda.

2 kommentarer :

  1. Hej! Såg precis att din mail finns här.... har inte sett den tidigare. Den kanske är ditlagd nyligen..

    // Mimmi

    SvaraRadera
  2. Mimmi: Jag såg både mailet och facebook precis :-) Ja svarar på mailet ja!

    SvaraRadera