onsdag 13 januari 2010

Onsdag

Åh det är ju så skönt när allt bara funkar som det ska! Att jag äntligen kom till skott och styrde upp det här med att flytta bloggen och byta layouten. Så smidigt allt är nu! Jag tror inte ni förstår hur omständigt och krångligt allt har varit att få till för mig på senaste tiden, eller så gör ni. Men nu är det klart! Och alla labels funkar som de ska, och man kan smidigt längst ner på sidan nu klicka på "Äldre inlägg" för att komma vidare bakåt. Som på alla andra bloggar. Jag som bara för att slippa byta verkligen har försökt att programmera in allt detta i min html-kod, och lyckats till viss del. Men så krångligt! Speciellt som html egentligen verkligen inte är mitt area de expertise. Men nu är det fixat!

Vidare idag så hägrar nu ett besök hos barnmorskan efter en kopp te i morgonsolen. Sista besöket innan beräknad nedkomst. Eller var det näst sista? Bra att jag har koll. Hur som helst. Sen tänkte jag gå en omväg hem och få med mig lite av denna vackra dag av solsken och rimfrost! Efter det väntar syjunta tills mörkret faller på och vidare får vi se. Ska försöka få upp en bild på mitt hår också! Längderna föll ju som höstlöv i måndags, någonstans i axelhöjd. Så nu är jag inte bara med barn, jag är med page också! Det var verkligen oplanerat, men det var nog det ända sättet det kunde ha skett på. Annars hade jag väl behövt överväga det i sju års tid. En anings mörkare är det också, men ni får väl se. Nu ska jag göra mig i ordning, dra på mig stövlarna och promenera bort mot vårdcentralen. Ha en fin dag!

2 kommentarer :

  1. Ser fram emot att se din nya frisyr! Det är alltid roligt när man vågar förändra lite, även om det inte sker så ofta. Inte för mej iaf. Kram.

    SvaraRadera
  2. Caroline: Nej verkligen inte för mig heller! Det bara blev så liksom, konstigt nog. Men bild kommer!

    SvaraRadera