söndag 17 januari 2010

Det där med håret...

Passade på att fota nya frisyren idag också. Som sagt, kortare och mörkare.

Måste faktiskt säga att jag trivs, och är nöjd! Och att jag aldrig kan se seriös ut på kort. Men det är håret vi ska fokusera på här.

7 kommentarer :

 1. Du blev jättefin i håret, wow! Lycka till med födandet - kom ihåg ögonblicket när barnet precis kommit ut - det kommer typ kännas som ordet "flooflosh" och all smärta är borta och du kommer hålla i en varm något blöt, men världens vakraste skapelse i din famn! Ååå nu blev jag sugen på en till! :)

  /Stephanie

  SvaraRadera
 2. Stephanie: Tack! Haha! Flooflosh, det låter jättebra! Ja nu återstår det bara en liten tids väntande, kan ju vara när som helst nu. När som helst eller om en månad ;-)

  SvaraRadera
 3. ser hur fint som helst nu, färgen med!
  håller alla tummar här hemma för att bebisen kommer snart, snabbt och enkelt! kram!

  SvaraRadera
 4. Linda: Tack! Ja jag håller också mina tummar! Snabbt och enkelt var orden! Men har bestämt mig för att försöka distrahera mig själv så att jag inte går ock känner efter hela tiden. Som jag gör ändå ;-P

  Linas: Tackar!!!

  SvaraRadera
 5. Den nya frisyren passar dej jättebra Johanna! Jättesnyggt verkligen!

  SvaraRadera
 6. Carolin: Tack! Bara jag slutar att "tofsa" mig så ;-)

  SvaraRadera