måndag 25 januari 2010

Skrattpaus

Sitter och svarar på kommentarer här på bloggen när mannen kommer ut ur badrummet och mumlar något med tandborsten i munnen. Hans hår står rakt upp. Han ser vild ut. Jag måste bara skratta. Undra vad det var han sa.

2 kommentarer :

  1. Hallo! Hvordan er ståa hos deg. Er du utålmodig, spent, nervøs? Jeg GLEDER meg.. og syns ikke hun trenger å vente så lenge med å se dagens lys.. Men det er klart, det er vel godt og varmt der inne... ;P

    LYKKE til :)

    SvaraRadera
  2. Grommis: Hej! Haha! Ja jag vet inte riktigt vad jag är elelr känner!? Jag går liksom och smygväntar på att känna något sätta igång, men magen har verkligen sjunkit de senaste dagarna, så det är nog inte så långt kvar nu. Eller, det vet jag ju att det inte är ;-) Men jag glädjer mig också! Längtar mer och mer efter den lille personen där inne! Den är så välkommen! Håller koll på bloggen din för å se vem som blir först ;-)

    Heja heja!!!

    SvaraRadera