onsdag 27 januari 2010

Morgon?

Sitter här framför datorn nu i morgonrock och dricker O'boy. Gick upp och åt lite frukost när mannen gick upp för att gå till jobbet. Såg ett avsnitt av "How I met your mother" och nu sitter jag här. Sov inte sådär jättebra i natt faktiskt. Jag har försökt att i förebyggande syfte möta alla mina eventuella nattliga behov direkt vid nattduksbordet för att minimera antalet gånger jag faktiskt måste gå upp ur sängen. Men det finns ett behov jag inte kan göra något åt där. Om jag blir törstig så har jag ett glas vatten. Om jag måste snyta mig så finns där näsdukar. Blir jag täppt så har jag nässpray. Och eftersom jag vid enstaka tillfällen kan vakna och ha "Jag är så torr om fötterna panik" så har jag även fotlotion. Och för läpparna har jag fet kräm. Men, blir jag kissnödig, som jag nu den senaste tiden har blivit minst en gång per natt, så måste jag ändå gå upp. Och i natt var jag upp tre gånger av denna orsak, och en gång för att jag fick kramp i vaden och två gånger för att jag somnat på min hand så att det vänstra ringfingret hade svält upp på grund av mina vigselringarna. Jag låg med armen ovanför huvudet i en kvart för att försöka få svullnaden att gå ner så att jag kunde pressa av ringarna, som i sin tur ökade trycket i fingret eftersom de just satt fast. Andra gången jag vaknade av mitt pulserande finger så fick jag faktiskt nog, trotsade smärtan och pressade ringarna över min knoge med hjälp av lite lotion. Så det var min natt det. Mer vaken än sovande känns det som. Och dessutom så har jag i skrivandets stund ännu en röd knoge, ett svullet finger och inte en chans att få på mig mina ringar för tillfället. Inte på vänster ringfinger i alla fall. Så vet ni? Jag tror jag går och borstar tänderna och sen lägger mig en stund till. God morgon och sov så gott!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar