onsdag 27 januari 2010

Ringmärkt

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände i natt, men resultatet är i alla fall en permanent röd vigselring och en svullen led.

2 kommentarer :

  1. Vilket mysig blogg du har! Satt o kikade igenom den lite och dina bröllopsbilder är ju för underbara!
    Jag får precis sådär under min vigselring ibland när jag varit lite fuktig under den. Den är nämligen lite "ihålig" där stenarna sitter så då blir de lite eksem typ...
    Väntar nyfiket på att bebisen ska komma snart!

    SvaraRadera
  2. Carolina: Tack! Ja till grejen hör ju att mitt finger bara tok svullna upp i natt. Hade somnat med handen knuten under huvudet så det var totalt blodstopp. Höll inte på att få av mig ringarna! Och efter det så blev jag sådär röd, och det syns nog inte på bilden, men knogen är riktigt svullen. Men jag kör ringfritt några dagar nu, vågar inte sätta på dem än på ett tag. Och imorgon är det bara en dag kvar till bebis... ;-)

    SvaraRadera