fredag 3 juni 2011

Varma dagar

Alltså. När det är såhär fint väder så vill inte jag sitta inne framför datorn. Inte dagtid i alla fall. Så här blir det inte mycke bloggat just nu. Men pysslat! Jag håller som bäst på att slänga ihop några fler armband, och så har jag gjort ett stort pysselprojekt med bestick också. En tredjedel är klara, men innan jag visar så vill jag nog göra klart resterande två tredjedelar, för jag tror det blir snyggast ihop. Kanske visar imorgon om jag hinner. Några av våra allra finaste vänner har nämligen bjudit med oss till sin gård i skogarna i Närke i helgen, så dit åker vi på eftermiddagen imorgon. Det är så fint och avkopplat där så att det nästan känns som att man får två dagar till priset av en. Man blir liksom dubbelt utvilad i en sån miljö. Det är ljuvligt! En dag skulle jag vilja ha ett eget sommarställe, men så länge är det väldigt fint att bli bjuden till andras. Men nu måste jag gå och plocka in resterande bestick som ligger kvar på tork ute på balkongen, sen ska jag förbereda lite packning. Ha det så fint kära ni! Laters!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar