onsdag 22 juni 2011

Let's move it

Först och främst, tack för alla fina kommentarer om bröllopsdekorationen! Ni är så söta och fina som skriver, det värmer mitt lilla dekorationshjärta ska ni veta! Så tack för det! Jag har av naturliga skäl även fått önskemål om att visa fler bilder hemifrån vårt eget hem också, men vi får se hur det blir med det. Det är nämligen så att vi snart kommer att flytta! Vi har inte köpt något, men vi ska byta till en större hyresrätt. Så skönt! En fyra, på samma våning i samma hus som vårat dessutom! Så det blir typ världens skönaste flytt! Men det har bidragit till att jag inte orkat lägga så mycke energi på att hålla vårt hem varken uppdaterat och tipptopp precis den senaste tiden, när man vet att allt snart ska ner i alla fall. Så på det viset är det.

Men det ska bli så skönt att få ett rum till! I dagsläget så bor vi ju som sagt vad i en trea. Ett stort och ett litet sovrum, vardagsrum, badrum, klädkammare och kök. Och det har gått bra! Dock använde jag det rum som nu är Dylans till arbetsrum och pysselrum förut, något jag verkligen har saknat att ha ett tag nu! Så alla mina pysselprojekt ockuperar ständigt vardagsrummet. Vilket är lite drygt när man får hem folk och vill att det ska se fint ut. Dessutom så är det inte en hållbar lösning längre heller ju mer Dylan tar sig runt och fram överallt, med större och större nyfikenhet dessutom. Men nu får jag alltså ett eget pysselrum igen!

Dylans nuvarande rum är dessutom för litet att få in två sängar i, så med bebis nummer två runt knuten så kommer ett helt stort sovrum till verkligen som en skänk ifrån ovan! Så de får dela på ett stort sen när bebisen inte ska bo inne med oss längre, och jag får ett lite mindre rum för arbete och pyssel. Alla glada, alla nöjda! Däremot så måste vi fixa den nya lägeneheten en del. Den är typ i samma skick som våran var i när jag flyttade in här 2007. Gult vardagsrum och kök, mintgrönt, knallblått och ljunglila sovrum och en orangegul hall. Jajamen! Så lite jobb väntar oss också. Men det ska bli kul! Så får ni se lite före och efter bilder sen också. Någon gång under juli, senast början av augusti så flyttar vi alltså! Och tidigare bilder ifrån vår nuvarande lägenhet hittar ni annars lite av under kategorin "Hemma hos oss".

1 kommentar :

  1. Skönt med flytt. Vi flyttar till ny 4:a i mars -12 och där har vi tänkt bo sedan så som vi ser det nu i.a.f. :) Vi bor i 2:a nu som visserligen är stor men ändå. Två vuxna och en ettåring så blir det rätt trångt ändå. För att inte tala om alla saker och att bara ha en hallgarderob och varsin smal garderob i sovrummet. (Jag och maken då - till lillen finns ingen garderob. :P) Och dubbla toaletter längtar jag också till. :D

    SvaraRadera