måndag 20 juni 2011

Äsch då!

Rackarns bananer! Inget körkort idag, men det var bra nära! Och jag överlevde mitt livs första uppkörning. Satte teorin gjorde jag i alla fall! Så nu har jag två månader på mig att få ny tid för uppkörning och klara det. Men alltså rackarns vad nära det var! Gah! Men, bara att ta nya tag! Uppsala sägs ju vara Sveriges tuffaste stad att köra upp i, men jag vet inte ja. Tyckte det kändes som en rättvis, lagom svår uppkörning jag. Ett enda gripande dåligt körfältsbyte bland alla körfältsbyten och ett olägligt kärringstopp satte käppar i hjulet för mig denna gång. Men som sagt vad, bara att bryta ihop och komma igen!

2 kommentarer :

  1. Typiskt! Men du har helt rätt, det är bara att försöka igen. Hur jobbigt det än känns nu precis efteråt så är det bäst att köra på när man har allt i färskt minne!! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Åh det där körkortet!
    Jag måste verkligen komma igång snart, verkar vara så att alla tar körkort just nu? Jag hör om det överallt!

    SvaraRadera