torsdag 16 juni 2011

Vardagslyx

Hemma hos föräldrarna på lite grillmat ikväll, vardagslyx när den är som allra bäst! Riktigt gott! En annan vardagslyx är att få sin lillasyster att fota dagens utstyrsel åt en. Får se hur många fler gravidoutfits jag hinner med nu. Tråkigt nog hade jag plockat av mig alla mina smycken precis innan vi gick hemifrån. Ja alla utom halsbandet. En hård metallring som knappt syns ändå.

Men förutseende som jag är så hann jag fota dem vid ett tidigare tillfälle på dagen. Den observante ser dessutom att jag har olika skor på bilderna. Det är bara för att jag blir crazy bananas på de små pluttiga spännena på gladiatorsandalerna nu när jag knappt klarar av att stå böjd mer än tre sekunder utan att få halsbränna. Så det blev på med knytisar sen istället på kvällen. Nu ska jag packa dekorationsgrejer för morgondagens dekorering inför lördagens bröllop. Jag har sagt till bebisen också att den inte behöver känna någon panik med att titta ut just för tillfället. Men efter måndag är det fritt fram. Fast det är klart, det är ju några veckor kvar på pappret, så jag tror att vi ska kunna komma överens om ett bra datum. Men som sagt, nu packa!

3 kommentarer :

 1. fint som snus!
  var kommer sandelerna ifrån? båda!
  kanske gamla?
  saknar sandaler!

  SvaraRadera
 2. Nästa tävling kanske ska vara: Finn fem fel?

  SvaraRadera
 3. Anna: Ja tyvärr gamla. Från 08 och 09 så där var jag inte till mycke hjälp, tyvärr... Men tack för komplimangen!

  CNLN: Ja men varför inte!?

  SvaraRadera