fredag 10 juni 2011

Modersinstinkter

När mannen kommer hem ikväll så ska jag göra det. Jag ska gå ner i källaren och rota fram lite bebisgrejer så att jag kan börja tvätta upp och göra i ordning. Även om det är dryga månaden kvar så får jag ändå lite sådär halvpanik varje kväll innan jag somnar och tänker: "Tänk om det sätter igång inatt! Jag har verkligen inte förberett någonting!" Fast bebisen inte är fixerad än, och jag inte ens haft en enda riktig förvärk. Men nu gör jag det, för sinnesfridens skull!

4 kommentarer :

 1. Hahahaha, tänkte EXAKT samma sak häromkvällen. Har förberett noll... och nu är det bara 5-6 veckor kvar! :p

  (fast jag har inte varit lika driftig som du. än.)

  SvaraRadera
 2. det är skönt att ha det fixat tyckte jag, blev lite mer ro i knoppen då. sen var jag lite onödigt tidigt ute i och för sig och hade typ fixat klart allt tre månader innan bebis var beräknad... men d var det ju gjort i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. bra!
  för nummer två kan luras genom att aldrig fixera sig eller bjuda på en förvärk. och typ bara kasta sig ur magen.
  typ så. :)

  SvaraRadera
 4. Åh, det blev ju riktigt spännande nu. Skönt att få allt klart. Själv har jag inte koll på en enda pryl än. Haha!
  Men måste säga att du inspirerar mig, ska kanske sätta lite fart snart.. :)

  SvaraRadera