söndag 12 juni 2011

En till

Senaste tillskottet i min hög med ihoppysslade armband! Och ja, jag är fast. Men det är ju perfekt att pyssla med medans jag sitter och har uppsikt över lekande son, eller på kvällen när barnet sover och medans mannen sitter och läser.

Jag ville ha ett riktigt somrigt, så det blev ett turkost och oranget! Vad tycks?

8 kommentarer :

 1. Visst är det svårt att sluta! Jag har gjort 61 st nu! MAn blir lite beroende. Extrem avkopplande, tycker jag. Sålt några, men gett bort de flesta och behållit ca 20 st själv.

  SvaraRadera
 2. Ja! Alltså så länge jag har rep och band kvar kommer jag nog inte att kunna sluta! Men själv är jag bara uppe i runt blygsamma tjugo till antalet, totalt. Du är ju galen ;-P Men på ett bra sätt :-D

  SvaraRadera
 3. Wow vilken produktion! Gillar denna färgkombo skarpt, Snyggt Johanna!

  SvaraRadera
 4. vad heter lacket?

  SvaraRadera
 5. Kan du inte berätta hur man gör ?? :)

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Gillar din färgblandning :)

  SvaraRadera
 7. Oj så fina!
  Säljer du dessa armband eller? :)

  SvaraRadera
 8. Anna C: Tack! Ja det blev en personlig favorit också!

  Anonym: Depend nr 83! Love it!

  Lorrys: Det är ju ett dubbelvikt rep med snören virade runt, och så döljer man knutarna. Stängs med en karbinhake. Typ så ;-)

  Frida: Tack! Jag med faktiskt. fast så får man ju inte säga ;-)

  Matilda L: Japp! Se inlägget högre upp!

  SvaraRadera