tisdag 14 juni 2011

Ute i skogen

Idag åkte jag och Dylan ut till vår kyrkas församlingsgård långt ut i skogen utanför Uppsala där mannen redan befinner sig sen igår. Det är nämligen sommarläger där nu med årskurs sju i ungdomsarbetet som vi är ansvariga för. Skönt med några dagar borta såhär, blir som en liten minisemester. Och Dylan, han bara springer och springer på alla stora öppna gräsplaner och ytor här. Han älskar det verkligen. Och när han inte springer, ja då har han hittat någon sopkvast eller mopp i något hörn som han flitigt och engagerat för fram över golvet. Knasigt det där. Han har verkligen snarare fått det från min man i alla fall, än från mig.

Men sen när vi kommer hem igen så är det verkligen fullt ös! På fredag och lördag ska jag dekorera en festlokal för ett bröllop, och på lördag ska jag även hoppa in som frisör åt en annan som ska stå brud, då hennes avbokade med kort varsel. Sen håller jag på med slutfasen av att ta körkort också. Får dock se om jag hinner det innan det blir dags att föda barn. En annan liten punkt jag har på min agenda sådär. Men jag känner mig inte stressad, jag gör bara saker jag tycker är kul!

1 kommentar :

  1. Stackars brud vars frisör avbokade. Snäll du är som räddar henne. Hon som skulle fixa mina blommor hoppade av sista veckan och det var inte kul att handskas med som stressad brud. Som tur var hittade mamma ett annat ställe som fixade världens finaste bukett :)

    SvaraRadera