lördag 18 juni 2011

Prognos: Bloggtorka

I slutet av helgen, och i början av nästa vecka så beräknas en bloggtorka dra in över bloggen. Inte så att jag inte har någonting att blogga om direkt, jag har massor! Bruduppsättningar, bröllopsdekorationer, böcker där jag står med i förordet och annat fint och bloggvänligt material på lager. Men. Jag håller just nu på som bäst med att försöka att ta det där rosa lilla plastkortet som behövs för att lagligt få framföra ett fordon i trafiken i detta land. Och det helst innan jag föder barn. Så jag måste disciplinera mig. Plugga teori och köra så mycket som möjligt på min lediga tid de närmsta dagarna. Men jag svarar på mail, så det går fortfarande bra att maila angående armbanden såklart. Men att pyssla ihop blogginlägg får vänta tills på tisdag. Så att ni vet. Wish me luck!

1 kommentar :