torsdag 16 juni 2011

Armband

Hej! Nu är jag tillbaka ifrån skogen. Och nu när jag kom hem så var ni en del som hade hört av er både på bloggen och via mail angående armbanden och undrat om jag säljer. Jag har ju inte direkt något lager armband att sälja av, utan har bara gjort dem lite vart eftersom. Men vi kan väl säga såhär. Så länge jag har material kvar så kan jag göra på beställning. Så det går bra att beställa ett om man så önskar! Jag har sagt 150 kronor inklusive frakt då. Men jag gör bara så länge jag har grejer kvar, så först till kvarn i så fall! Färgställningarna som finns än så länge kan ni se under kategorin "armband" i högerspalten, eller om ni klickar här!

Maila mig i så fall vilket ni önskar på byjowithlove[at]hotmail.com!

2 kommentarer :

 1. Bra Proenza Schouler-plagiat! :)

  SvaraRadera
 2. Mäh! Det skulle ju inte vara anonymt. Jag som skrev förut.
  I alla fall så tycker jag armbanden är grymma. Skulle gärna pyssla ihop några själv.
  Men det verkar svårt att få undan knutar och ändar på repen. Kanske ska göra ett försök på semestern. :)
  Och "plagiat" lät ju lite surt i första kommentaren. Inte så jag menade. Men snygga kopior då, eller hur jag ska säga. :)

  SvaraRadera