tisdag 21 juni 2011

Hej lördag

I lördags var det som jag skrivit om tidigare en minst sagt fullspäckad dag! Jag började med att ta bussen in mot stan strax efter sju på morgonen för att göra en brudfrisyr. Sen var det vidare ut en bit utanför stan för att fixa dekorationen för en bröllopsfest. Efter det var det bara hem och börja råplugga teori för körkortsteorin som jag skrev igår. Och nu äntligen så har jag lite tid över för att blogga igen!

Så jag börjar med att slänga upp lördagens dagens, så får vi se hur långt jag hinner med de andra inläggen ikväll. Men jag har börjat fixa lite bilder i alla fall. Så förutom armbandspysslet, postade två till idag, så har ju en brudklänning, två balfrisyrer, en bruduppsättning och en bröllopsdekoration sysselsatt mig de senaste veckorna. Ja och så övningskörning och teoriprov då. Och så var det där bestickprojektet som jag drog igång. Men nu, nu ska jag bara ta det lugnt! Vila och vänta bebis. Visserligen så har jag bokat in en ny uppkörning innan jag är beräknad, men det känns lugnt. Ska bara försöka få till lite övningskörning på kvällarna. Sen om jag klarar det eller inte, det är en annan sak. Eller om bebisen vill vänta tills efter eller tänker titta ut före, det får vi ju också se. Men bebiskorgen är bäddad och BB-väskan är packad i alla fall. Så mest vila och vänta nu. Skönt!

1 kommentar :

  1. Kan du inte pyssla med lite kort från hemmet? ;)

    När är bf?
    Stor kram!

    SvaraRadera