onsdag 16 november 2011

Tävling!


Nu kör vi en tävling, det var ett bra tag sen! Jag tänkte lotta ut en sån här ekoxe-print på fotopapper i A4. Jag gjorde tre stycken för ett tag sedan. En som jag gav bort i present, en som jag har i vardagsrummet och så den här då. Så nu lottar jag ut den! Allt du behöver göra är att lämna en kommentar, endast en kommentar per person. Och i den kommentaren berätta med några korta meningar vilket som är ditt älsklingsrum hemma hos dig och varför.  


Tävlingen avslutas på söndag den 20/11 klockan 22.00 och vinnaren presenteras i början av nästa vecka! Good luck!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! VINNAREN PRESENTERAS I BÖRJAN AV VECKAN!

13 kommentarer :

 1. Snyggt! Favoritrummet hemma hos oss är nog vårt vardagsrum, det är stort, luftigt och där vi spenderar mesta tiden! Favoritrum överhuvudtaget är annars kök, där gillar jag att hänga, men vårt kök är trångt och litet, så där hänger jag inte så bra! :)

  SvaraRadera
 2. Favoritrummet hemma hos oss är mitt sovrum. Till största dels eftersom jag bor hos mamma och pappa fortfarande och rummet blir min räddning från syskon och skrik. Men mitt rum är även det jag hämtar styrka i, vilar mig, har mina tavlor och alla bilder på vännerna. Mitt rum speglar mig själv och hur jag är som person.

  SvaraRadera
 3. Mitt favoritrum i vår lägenhet är helt klart sovrummet som vi precis gjort om. Ny säng, byråer och överkast i romantisk stil. Lugnt och harmoniskt har det blivit :)

  SvaraRadera
 4. just nu är favoritrummet toaletten: enda rummet med värmegolv vilket är snällt mot den trötta kroppen tidig morgon och sen kväll. och som tvåbarnsmamma så är det också det enda rum där jag kan låsa in mig en stund och vara i fred :)

  SvaraRadera
 5. Bästa rummet är toaletten, utan tvekan. Inte det stora, rosa, utan det lilla, röda. Med åtta syskon är det inte ofta man får egen tid. Förrutom på toan då. Jag brukar ta med mig nagellack och lite gamla böcker och sen spendera timmar därinne. Bäst är det.

  SvaraRadera
 6. Mitt älsklingsrum hemma är vårt enda rum! Vi bor två stycken i en pytteetta men gör det bästa av situationen. Med loftsäng i alkov finns det utrymme för soffa, matbord, stringhyllor på väggarna och en snygg sideboard. Mer behövs egentligen inte.

  SvaraRadera
 7. I´m in!

  Mitt älsklingsrum är vår "matsal", där får vi plats många. Där är det bäst att umgås med familj och vänner som betyder mycket!

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Mitt favoritrum här i huset är min dotters rum. Där finns så mycket värme och det är precis så som jag själv skulle vilja haft det om jag fick vara barn på nytt. Här sitter vi och pysslar, läser, umgås och myser. Det bästa rummet helt enkelt!

  /Karin

  SvaraRadera
 9. I'm in! Favortirummet är vardagsrummet, därfår vi plats flest och jag älskar verkligen vår lastpall till vardagsrumsbord. Hur som helst kan man göra det mesta där som mysa med släkt och vänner och tex ha filmkväll :) det är alltid kul att bjuda in folk!

  SvaraRadera
 10. Åh, jag gillar nog köket bäst. Vi har en galet mönstrad, färgglad tapet med blommor, blad och fåglar. Fyra av färgerna har jag tagit upp och målat våra fyra matbordsstolar i. Här lagar jag mat, bakar och fixar. Våra fyraåringar älskar att pyssla och vårt köksbord är helt oömtåligt, så de sitter oftast där med sina rit- och pysselprojekt. Jag tycker det är så himla mysigt att vara hela familjen i samma rum och hålla på med sina olika projekt: pyssla, laga mat, dricka kaffe, baka, läsa tidningen...

  SvaraRadera
 11. Älskar barnrummet. Mer färg och roliga saker där... :)

  SvaraRadera
 12. Mitt favvorum nu på vintern är absolut vår gillestuga. Japp, vi bor i ett 70-talshus med gillestuga och öppen spis. Håller prcis på att inreda den. Rustikt och naturnära blir det. Ekoxen skulle vara såå fin där nere, det skulle få stå bredvid den egengjorda ljusstake som jag just nu pysslar med. Håller alla tummar ;)

  SvaraRadera
 13. Mitt favoritrum är vardagsrummet eftersom vi nyligen har köpt en stooor och mysig soffa där vi kan mysa tillsammans.

  SvaraRadera