tisdag 29 november 2011

I'm gaining weight and I'm proud of it!


Här är min lilla blomsterknopp i vagnen på väg hem efter BVC-besöket idag. Ett besök som gick toppen! Över alla mina förväntningar! För en vecka sedan vägde hon 5200g och hade dykt ner två kurvor sen sist hon vägdes. Men idag så vägde hon 5530g och hade på en veckas tid med en viktökning på 330g klättrat mer än en hel kurva upp. Så otroligt fantastiskt skönt! Sköterskan på BVC hade nöjt sig med runt 150g i viktökning, men det var det dubbla! Åh jag är så glad! En centimeter på längden hade hon växt med! Jag ammar fortfarande och produktionen är nu mycket bättre, men så kompletterar jag på kvällarna med lite gröt. Det går ganska bra med gröten nu faktiskt, men det är sjukt kladdigt än så länge. Vi jobbar fortfarande lite på tekniken skulle man kunna säga. Men just nu är jag bara så glad att den falande trenden har vänt! Hallelujah!

5 kommentarer :

 1. Åh vad underbart! Jag gläds med dig :) Halleluja!

  Sara

  SvaraRadera
 2. Underbart att höra!!! Så skönt!/makena

  SvaraRadera
 3. Skönt!
  Det finns inget värre än att oroa sig för sina barn.

  <3

  SvaraRadera
 4. ALLA: Jaaa! Och nu en vecka senare så hade hon gått upp igen!!! Och växt på längden, så vi är back in business!

  SvaraRadera