fredag 18 november 2011

Dämpar sötsuget lite


Barnen sover sin kollektiva tupplur just nu. De brukar göra det båda två mellan 13-15. Dylan sover ibland ännu längre. Det är en skön stund på dagen det. En sån man behöver för att orka och hinna med. Ibland passar jag på att vila lite själv då, om behovet finns. Igår sov jag en och en halv timme, mitt på blanka dagen. Eller så brukar jag ta en dusch, göra mig i ordning och så. Idag sitter jag däremot och håller på med lite jobbgrejer. Så nu kände jag att jag behövde ta en paus. Göra något annat ett litet tag. Så jag lägger upp de här bilderna på Daisy i sitt nya hårband som hon fick i söndags. För alla kan behöva något sött så här på eftermiddagen, en mulen dag i november.

6 kommentarer :

 1. så galet söt..:)

  SvaraRadera
 2. Helt otroligt sööööt! Liva tittade också och sa: "Åh vad fin hon va!" :)

  SvaraRadera
 3. Så himla fint... Lite avis blir man!

  SvaraRadera
 4. Hon är så fantastiskt söt!!

  SvaraRadera
 5. Så sööt! Fin klänning, var har du köpt den?

  Sara

  SvaraRadera