fredag 25 november 2011

Mina färger är blå


Det är några som har haft önskemål om mer outfitbilder, så här kommer gårdagens! Mörkblå kavaj, mörkblå sammetstopp, boyfriend jeans, beigea kängor och halsband. Det är vad jag hade på mig igår när jag var på pysselkväll hos Becca. Annars så spenderas ju de dagar jag inte ska ut någonstans mest i myskläder. Något jag verkligen skulle behöva uppdatera min garderob med, då de flesta uppsättningarna efter ständigt pysslande och grejande nu är prydda med färgfläckar. Jag menar, de måste ju inte vara sunkiga bara för att de är bekväma. Så resonerar i alla fall jag. Men visst finns det en hel del sunk här med. Det är väl det jag skulle vilja åtgärda. Men nu ska jag hoppa ur morgonrocken och göra mig i ordning, så ska vi ut på lite äventyr efter lunch, jag och mina två amigos!

2 kommentarer :

  1. Åh fint halsband! Får man fråga varifrån?:)

    SvaraRadera
  2. Laila: Ja det får man! Dock är det från Röda Korset, men tror H&M's haft något liknande?

    SvaraRadera