tisdag 1 november 2011

Lägenhetsfix - sovrummet


Igår ägnade jag nästan hela dagen åt att pyssla i vårt sovrum! Jag skruvade ihop och satte upp sängramen som jag fixat med och målat, ett gammalt Blocket-fynd. Och så målade jag och tapetserade en fondvägg bakom sängen också, som jag sen dekorerade med lite udda speglar jag samlat på mig. Och hjälp vad rummet plötsligt kändes mer ombonat! Ni kan få se fler bilder sen! Dylans rum är nästan också helt klart nu, sånär som på en Stringhylla som väntar på att få komma upp. Köket är nästan också färdigt, och det är så skönt att börja känna att vi kommit i ordning snart! Sen har vi ju förstås mitt pysselrum, a.k.a rummet som Gud glömde. Men det är en helt annan historia, nu är sovrummet nästan klart i alla fall! Rejoice!

7 kommentarer :

 1. Men alltså, HUR FINT SOM HELST! Hur kom du på det där? Så sjukt snyggt.

  SvaraRadera
 2. Emma: Tack!

  JoHo: Ja det lyfte verkligen rummet!

  smäm: Åh tack! Jag fick en suddig bild för mitt inre bara, om att jag ville ha något turkost och lite brokigt. Det skulle kännas lite som gamla tapeter som tittade fram vid renovering av en sekelskiftsputsvilla på franska landsbyggden. Typ så.

  SvaraRadera
 3. Hejsan,
  du har minsann ett riktigt vackert sovrum. Inspirerande med tapetfonden, aldrig sett något liknande tidigare. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendela.byggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  SvaraRadera
 4. Nu höll jag på att skriva herregud men det kanske jag inte ska...?
  Jag börjar om...
  WOW - vad du är duktig, du förstår inte hur impad jag är av dig. Och hur du hinner med när du har två små är för mig ett mysterium.
  Jag hoppas verkligen att du börjar jobba med det här en dag. Man ska göra det man är bäst på vet du!

  Ps. tack för kommentaren, jag blev jätteglad! Ds

  SvaraRadera