onsdag 9 november 2011

Nu är det klippt

Jag vet inte om det bara är jag, men jag gillar egentligen inte nyfriserat hår. Jag gillar det bäst efter några dagar, när man hunnit tvätta in lite fall i det och fixat med det lite som man brukar. Men i övrigt är jag nöjd med frisyren!

Så puss på er då! XOXO... för så brukar jag ju alltid skriva. Vi kör på lite till när vi ändå håller på va. Asså puss och god natt på er sötizar! Ni är ju bara för bäzt alltså! Sweet dreamz!!! Love you guys!!!

6 kommentarer :

 1. Blev jättesnyggt! Håller med om att det ska gå någon/några dagar för att håret ska va som snyggast ;)

  Är så nyfiken på eran nya lägenhet, kan du inte ta med oss på en rundtur?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad du var lik Izabella Scurupco på sista bilden!

  :-)

  SvaraRadera
 3. åh den där första hårbilden ska jag ta med o visa min frisör nästa gång jag ska klippa mig!! :)

  SvaraRadera
 4. Men hur snygg blev inte du då, den frisyren hade jag kunnat tänka mig! Jag har för övrigt precis hittat hit, kan inte förstå att jag missat din blogg och du har ändå varit igång i 6 år (hjälp!)! Mycket läsning för mig att ta igen, kul :D

  SvaraRadera