söndag 25 september 2011

Det blir en natt till på sjukan


Eftersom jag svimmat idag också så blir det en natt till här. Segt att bara sitta i en sjukhus säng från morgon till kväll, men mannen har varit här så gott som hela dagen.Däremot så saknar jag ihjäl mig efter Dylan. Men mannen är och hämtar honom nu så jag i alla fall kan få hänga med honom en stund nu på kvällen. Min lilla gubbe! Hoppas på att få åka hem imorgon! Men mest hoppas jag på att bli frisk. Tack för alla hälsningar.

7 kommentarer :

 1. Usch då! Ska be för dig så du blir bra. Kram kram

  SvaraRadera
 2. många bli-bra-hälsningar från mig! och kul att du hittat min blogg ingen såg inte din kommentar förrän nu :)

  SvaraRadera
 3. Krya på dig, jag håller tummarna för att du får åka hem imorgon och att allt är bra!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Inte för att låta elak, men bra att du svimmade på sjukhuset, då har dom kanske större chans att hitta orsaken. Klart vi ber att du ska bli frisk :)

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Hoppas du blir frisk snabbt!

  SvaraRadera
 6. Krya på dig! Toppen med enkelrum och bebissällskap i.a.f. Tycker det brukar vara det jobbigaste med sjukhus, förutom att man oftast mår dåligt då förstås, att få dela rum med andra. Och så toaletthygienen då på det. Eller bristen på får man väl säga vilket inte är kul när man som jag pysslar med katetrar och sånt. Toppen också att ni har möjlighet till barnvakt.

  SvaraRadera
 7. ALLA: Tack för alla hälsningar! De var fina att läsa när det inte kändes så roligt. Så tack!

  SvaraRadera