fredag 2 september 2011

I am number four


Så har jag fått mig min fjärde pinnstol! Dock inte från grannen som tappat bort handtaget på insidan dörren, utan från farmors vind. Jag och mannen var upp där idag för att låna hennes fällbord, eftersom vi ska stå på torget imorgon och sälja lite gamla grejer. Och när vi kom upp där så stod den bara där utanför förråden, tillsammans med massa andra saker som det sedan visade sig skulle slängas. Kan ni tänka! Den är inte exakt på pricken lik de andra tre stolarna, men det gör mig inget. De är snarlika och det räcker gott för mig! Dessutom var den gratis, så jag ska inte klaga. Jag ska sandpappra och måla istället, det är vad jag ska göra. Och så ska jag baxa hem slagbordet också, som står på farmors vind det med, fast i förrådet då. Och så ska det slipas, för att sen laseras eller oljas. Vi får se vilket. Ruffigt vill jag ha det i alla fall. Med lite känsla av typ drivved eller järnvitrål. Tror det kan bli fint. Nu killar det i fingrarna efter att sätta igång, men innan dess så har ska jag förbereda morgondagens försäljning, och göra klart en affisch. Sen! Sen blir det åka av!

2 kommentarer :

  1. Jippi!! Vilket flyt. Hittade tre vita pinnstolar hos herrskapet vi var hembjudna till ikväll. Frågade faktiskt om hon kunde tänka sig att skänka en till dig ^^,

    SvaraRadera
  2. Haha! Va du är söt! Tur att jag hitta en då, så de fortsatt kunde ha något att sitta på det där herrskapet ;-)

    SvaraRadera