torsdag 22 september 2011

I wish

Jag skulle verkligen vilja måla parkettgolvet i vårat vardagsrum vitt. Det tycker jag är fint. Men jag får inte. Jag skulle också vilja ha bättre belysning i badrummet. Typ infällda spottar. Men det går inte. Man får inte fixa sådant själv. Några av nackdelarna med att bo i hyresrätt, helt klart. Några av fördelarna då. De tvättar fasaderna med högtryckstvätt och det visar sig att ett fönster inte är helt tätt och tar in vatten. Jag ringer, de fixar. De gäller att hitta de små glädjeämnena i livet för att väga upp irritationsmomenten.

3 kommentarer :

 1. ja det är ju verkligen både och... :) är så glad att vi köpt hus dock, ett renoveringsobjekt som vi får sätta tänderna i till våren, känns kul att kunna välja själva hur vi vill ha det :)

  SvaraRadera
 2. Tack själv - för en mysig blogg (och dammsugare). Jag hittade din blogg genom Linda K precis innan du fick Dylan som är ca 2 månader äldre än min Kotte. När du nu fick Daisy tänkte jag att det verkade så mysigt men att bli tvåbarnsföräldrar var inget vi planerade för - men det blev ju inte alls enligt planen :)
  Så nu är det ÄNNU roligare att följa dig och ditt tvåbarnsliv.
  Och ditt pyssel så klart - älskar ditt pyssel!

  SvaraRadera
 3. Killmamman: Ja visst är det både och! Men jag längtar ändå hus som bara den! Kul för er med hus, och lycka till med renoveringen!

  Marie: Oj! Kul att du följt bloggen så pass länge! Och spännande med barn nummer två! Och även om det såklart är en del jobb, så är det häftigt att se syskonkärlek redan i så tidig ålder! Och jag säger som jag sagt förut, mer pyssel åt folket! ;-)

  SvaraRadera