torsdag 8 september 2011

Kläderna gör inte kvinnan


Den bruna blusen, igen! Man kan ju tro att jag bor i den, det gör jag inte. Har bara varit så dålig sista tiden på att lägga upp dagens. Men det går ju lite i perioder det där, som med det mesta. Imorse hade vi öppna förskolan premiär i alla fall, jättemysigt! Dylan måste ha lekt ihjäl sig, för han hann knappt äta upp lunchen när vi kom hem innan han somnade. Daisy sover med, men det gör hon ju typ jämt. Så nu ska jag hoppa ur de här paltorna och i fixarkläderna för här ska det målas en lampa. Och sen har jag både hyllor, lådor och stolar som ska målas också. Och ett drapperi och en gardin som ska sys. Och så två taklampor som ska upp. Får se vad jag gör och i vilken ordning. Men jag har sysselsättning så det räcker och blir över i alla fall om jag vill. Morsning korsning.

2 kommentarer :