onsdag 14 september 2011

Pysslar på


Lite halvtaskig fart på bloggen för tillfället, men det är bara för att jag har varit uppslukad i så många olika pysselprojekt den senaste tiden. Och så har vi varit sjuka i helgen också dessutom, hela familjen. Snorat, hostat och haft oss. Tyvärr är vi väl inte helt bra än, men det värsta är nog förbi nu i alla fall. Och ute börjar det verkligen likna höst! Regn och rusk i tillräcklig mängd för att sommaren ska kännas som bortblåst. Säker som en reaktion på det, trots att jag har aldrig har fått den förut, så har jag blivit så grymt sugen på färg hemma! Jag har nog aldrig, så länge jag haft ett eget hem, haft speciellt mycke färg hemma. Svart, vitt och grått är väl i och för sig också namn på färger, men ni förstår vad jag menar. Starka färger. Nästan lite skrikiga färger. Så här ser ni några nypysslade ramar till vardagsrummet.

Möbleringen är i alla fal äntligen klar! För nu i alla fall. Jag tog en dag här i veckan och flyttade runt alla möbler, testade nya platser och landade tillslut i något som kändes okey. Så nu ska jag väl börja våga sätta upp tavlor och så, mer än på den lilla väggsnutten som vetter mot köket. Visar bild sen!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar