måndag 26 september 2011

Ja ja, mammaskryt.

Asså jag älskar min lilla kille, han är skönast i stan! Vet ni vad han gör? Idag var han så trött som jag sällan har sett honom, somnar i bilen på vägen hem, sover sedan i mina armar hela vägen upp till lägenheten, och när jag lägger ner honom på vår säng för att ta av ytterkläderna. Jo. När han vaknar till och har gnuggat sina små nyvakna ögon så tar han ett snabbt språng ner från vår säng, stultar yrvaken och halvspringandes ut i vardagsrummet och tar med hast upp dammsugarröret och börjar att med iver dammsuga vardagsrumsgolvet. Man bara what!? Hade jag inte fött honom och haft full uppsikt på honom ända tills vi lämnat BB så hade jag varit övertygad om att jag fått med mig fel barn hem. Eller så är han bara väldigt mycket sin pappas son. Eller så har han fått den där bacillen som verkar härja i Lindas hem. Den som jag tydligen är helt immun mot.

5 kommentarer :

 1. Det måste vara den där kvasten han fick av din mamma. Eller något med en kvast var det iallafall, minns jag :)

  SvaraRadera
 2. Men hallå där! Jag har inte kikat in på din blogg på ett tag (gör det dock nu & då och läser ikapp det jag missat) och ser att du legat inne över helgen. Stackare! Jag brukar svimma och ha mig när jag är gravid, men att göra det för jämnan är ju bedrövligt!
  Hoppas att du snart ska bli fri från vad-det-nu-är som ställer till det.
  Krya på dig! Kram /Frida

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är hemma igen Johanna!! Vi hoppas och ber att det inte ska hända igen!! Kramar.

  SvaraRadera
 4. Kvasten han fick fick han ju för att han gillade kvastar så mkt. Drogs som en magnet till dem,oavsett vems dörr de stod utanför. Han fick bara en mer anpassad till hans längd av mormor o morfar! ;) Städgenen har han redan. Från sin Far!
  Mormodern ")

  SvaraRadera
 5. Smäm: Ja men precis! Den fick han för att låta bli deras grannars kvastar ;-)

  Frida: Tack! Ja bedrövligt var ordet. Sista gången jag svimmade så bara grinade jag för jag var så less och ville bara bli som vanligt igen. Så nu är det skönt att vara det!

  Carolin: TACK!!!

  Anonym: Jomenprecis!

  SvaraRadera