onsdag 14 september 2011

Kökslampa

Jag har velat ha en ny kökslampa ett tag nu, utan att hitta något jag gillar till ett rimligt pris. Så nu blev det till att göra om en gammal lampa som jag fått en gång, men som sedan bara legat ock skrotat i vårt förråd.

Elen var gammal och behövde bytas, så jag passade på att sätta i en snygg strykjärnssladd. Sen ville jag ha en färgklick också, så gul blev den. Men egentligen har jag varit på jakt efter något liknande en gammal industrilampa. Lite sliten sådär. Så jag gav mig på min nymålade lampa med lite sandpapper och färgstänk.

Och här är resultatet. Måste säga att jag är nöjd. Ni får tänka bort den övriga röran. Jag håller på att testa mig fram lite nu i köket, vad jag vill ha där och så. Så just nu är allt framme. Typ. Och så ska ju köksmöbeln bytas ut, men jag är inte riktigt klar med den än. Så den får ni se en annan gång!

2 kommentarer :

  1. ja men gult är fint!! vi har ingen lampa i köket o i sovrummet, vi har bara bott här när det var ljust... men jag är också inne på någon typ av industrilampa till köket...

    SvaraRadera
  2. De alltför få gånger då jag går in på din blogg slutar det med att jag tänker: "Jag måste gå in hit oftare!". Den tanken slog mig nu igen och jag får väl helt enkelt se till att det blir tätare besök. Helt GALET FIN lampa!

    SvaraRadera