onsdag 21 september 2011

Möbelfix - Snurrfåtölj

Den här snurrfåtöljen köpte jag för ett tag sen på loppis, fast då var den brun och sliten. Jag ville ha något litet och nätt till hörnet bredvid soffan, eftersom vi behövde fler sittplatser i vardagsrummet. Så den blev lappklädd som den andra fåtöljen, men beige istället för att smälta in lite mer bredvid soffan. Tyckte det blev rätt bra, fast det var en hel del jobb, eftersom jag blev tvungen att stoppa om den också.


Och såhär såg den ut innan!

4 kommentarer :

 1. Grymt snyggt! Blev helt kär i den. Du är så duktigt men jag sitter och funderar hur du lyckas göra det. Är själv väldigt pysslig av mig men har aldrig gett mig på något sånt här då jag inte haft ett permanent hem på 6 år, lite jobbigt. Och det känns då onödigt att göra så stora aprojekt. Men nästa år gifter jag mig och då ska jag minsann pyssla ihjäl mig!

  SvaraRadera
 2. Du är galen - på ett bra sätt alltså!
  Jättefin!

  SvaraRadera
 3. Lorena: Åh! Grattis till stundande giftemål! har sett dina fina smycken! Pyssel for life ;-)

  Mijjan: Men tackar!

  Marie: Jag gillar att va galen! På ett bra sätt alltså ;-)

  SvaraRadera