torsdag 22 september 2011

Möbelfix - Köksstolar


Jag fick ju tillslut tag på mina pinnstolar till köket. Finally! Så efter att ha slipat på dem i vad som känns som en evighet så är det nu bara lite målning kvar. Sen drömmer jag om att matcha dem med ett omålat slagbord av modell gammalt och slitet, men tyvärr så är de ju rätt dyra. Från runt fem tusen och uppåt, om man inte har tur att fynda ett då. Så jag funderar på att fixa ett eget. Sen väntar vi bara på att de nya köksluckorna ska komma så börjar köket att kännas färdigt! Men innan köksbordsprojektet så har jag en blocketfyndad sängram som står i garaget och väntar på att få lite kärlek av mig. Och så har jag ett mattprojekt som jag väntar på att sätta tänderna i också. Hoppas på en riktig pysselhöst!

5 kommentarer :

 1. Det hoppas jag oxå på! :)

  SvaraRadera
 2. Ja, och så jag också! Jättefina stolar! Skulle själv vilja ha några, men just nu är det annat som är prio.

  SvaraRadera
 3. Tjusigt det blir! Tror för övrigt det finns typ en sån pinnstol som står närmast fönstret till försäljning på HH. Om du vill ha en till.

  SvaraRadera
 4. Anna N: I'll do my best!

  Becca A: Tack! Jag är nöjd! Lyck till med all annan prio ;-)

  Eva: Tror jag har sett den! Önskar jag ha de plats för fler!

  SvaraRadera
 5. Wow, du är så duktig och pysslig och gör så FINT! Inspirerande! (jag räknar med att du visar upp dina projekt här i bloggen i fortsättningen också... ;))

  SvaraRadera