söndag 25 september 2011

Så här spenderar man ju helst inte en helg

Åkte in till sjukhuset igår kväll eftersom jag svimmat flera gånger, och varit vimmelkantig till och från sen i onsdags. Nu håller jag bara tummarna för att de faktiskt ska hitta någonting också. Svimmat har jag gjort till och från mer eller mindre hela mitt liv, och fått höra vid läkarundersökningar att jag förmodligen bara är en sådan som har tendens att svimma. Vad nu det betyder. Men så här många gånger på så här kort tid har jag aldrig varit med om förr. Och nu har jag ju dessutom två små barn att ta hand om, så här finns inget utrymme för att vara någon dramaqueen. Ljuspunkterna har dock varit att jag får bo på enkelrum och ha Daisy med mig, och så den fantastiska personalen. Minus kvinnan i receptionen som tuggade tuggummi och titta arrogant på mig över glasögonen på näsan, utan att röra en min, och frågade om jag hade psykiska problem. Henne kunde de ha skippat, även om hon säkert bara gjorde sitt jobb. Men i övrigt är personalen fantastisk. Men andra minus är ju såklart att jag saknar ihjäl mig efter Dylan och mannen. Så nu hoppas vi det här ska ge sig. Helst en gång för alla.

8 kommentarer :

 1. Krya på dig. Hoppas att dom hittar vad det är och att det går över utan fara!

  SvaraRadera
 2. hu då! hoppas att de hittar någon lagom lättbotad anledning. Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att höra, hoppas att du får goda nyheter och snabb botning!

  SvaraRadera
 4. Så trist! Hoppas du är på benen snart! Kram från oss

  SvaraRadera
 5. Det var jag som lämnade kommentaren ovan ;)

  SvaraRadera
 6. Låter inte kul!! Hoppas de lyckas hitta felet och att du får komma hem snart...
  /Caroline

  SvaraRadera
 7. ALLA: Tack! Era hälsningar värmde och styrkte! Otroligt fin uppmuntran att få när man kände sig lite ledsen. Tack!

  SvaraRadera