tisdag 20 september 2011

Lägenhetsfix - hallen

Nu börjar vi äntligen så smått att komma i ordning i nya lägenheten. Här kommer några bilder!

En liten tavelvägg har kommit upp, med blandade alster av bland andra Smäm, Therese Sennerholt och en alfabetsaffisch som jag har gjort själv. En kopia av en större IKEA-affisch som inte fick plats på väggen.

Bakom draperierna så döljer sig en hatthylla i två våningar med ankarkrokar under. Den har jag byggt av måttbeställda skivor och konsoler för att passa utrymmet precis, så att vi får ut så mycke förvaring som möjligt.

Så typ såhär ser det ut nu!

Och såhär såg det ut innan.

4 kommentarer :

 1. wow.. DU ÄR SÅ DUKTIG..:)

  SvaraRadera
 2. Fint! Måste få låna bild till min blug :)

  SvaraRadera
 3. Väldigt mysigt! Dina barn måste trivas med en sån lekfull inredning! Riktigt fräscht!

  SvaraRadera
 4. Josefine A: Tack! Jag hade lite hjälp av min man också med målningen ;-)

  Smäm: Fint inlägg på bloggen!

  Matilda Rickard: Åh tack! Det hoppas jag att de ska göra ;-D

  SvaraRadera