tisdag 10 maj 2011

Todays to do

För er som är nyfikna, jag håller ju på att sy upp en brudklänning, och här är den "in the making" så att säga. Och idag är det bara jag och Britta-brudklänning för hela slanten! Ingen blogg, ingen Facebook, ingen Twitter och inge (mer) Instagram! Ses på andra sidan symaskinen!

5 kommentarer :

 1. Väldans fin! Men, är det inte en hemlighet?

  SvaraRadera
 2. Haha! Nja, personen är anonym, och jag tror inte någon som ska på det bröllopet läser min blogg. Och gör de det, så vet de inte vems de är i alla fall ;-)

  SvaraRadera
 3. oj vilket projekt! fin :)

  SvaraRadera
 4. Hej Jo!
  Vet att du har gett mig ett super bra svar tidigare men kan verkligen inte hitta vart jag skrev den kommentaren.

  Men tips på resa o boende i London? Och om det är nåt speciellt som man inte borde missa? ;)

  Stor kram Sophia

  SvaraRadera