måndag 23 maj 2011

På torget

På lördagar är det stor loppmarknad på Vaksala torg här i Uppsala. Och jag är ju inte den som räds att vaska lite skrot för att kanske hitta lite gammalt guld, så jag gillar att strosa igenom där då.

I lördags var jag där med min minsta lillasyster och vi hittade en man som sålde gamla tidningar för 10:- styck. Och efter att ha följt Mad Men slaviskt nu så var det så gott som omöjligt för mig att motstå dessa gamla Damernas värld från 50-talet. De är ljuvliga! Allt ifrån innehåll till annonser. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha alla tjugoen stycken till, men någon kan säkert få bli tavla och så. Och så prutade jag ju på dem också såklart, det ska man göra på torget. Halva priset, tack för det!

5 kommentarer :

 1. Damen på den högra tidningen längst upp påminner faktiskt om dig. Inte släkt eller så? :)

  SvaraRadera
 2. Håller med Clara, hon var lik dej=) Kul med sådant fynd!

  SvaraRadera
 3. Täbkte också skriva att hon var lik dig! :)

  SvaraRadera
 4. jag håller med lite, och undrar om du vill sälja en till mig?? vill också göra tavla!!

  SvaraRadera
 5. Clara/Carolin/Joy: ;-D

  Anna: ja jag kommer ju inte ha plats för alla så, kanske det? Kan höra av mig när jag benat ut hur jag ska göra, och med vilka!

  SvaraRadera