måndag 16 maj 2011

Dagenefterhåret är bästa håret

Hemma hos föräldrarna igår på söndagsmat. Måste bara säga att jag verkligen gillar hur mitt hår känns dagen efter att man har haft det tillfixat och uppsatt. Det är så lättstajlat. Lite lagom tuppering sitter kvar och topparna är inte spikraka utan något vågiga. Och så är det strävt. Det vill säga lätt att forma.

Inte för att denna frisyr är så fantastisk i sig, det har mer något med känslan att göra. Det känns inte lika vardagshår som det brukar att göra, och man behöver inte anstränga sig något för att uppnå det. Passar en slappis som mig.

Och såhär såg jag ut i övrigt. Passar på att njuta nu av att bära kläder som inte behöver fungera att amma i. Vet att jag kommer att sakna det sen, så jag frossar i plagg sydda i stumma tyger med amningsomöjliga urringningar.

Hej då dagenefterhåret, och tack för den här gången!

7 kommentarer :

 1. Du är så otroligt vacker Johanna!

  SvaraRadera
 2. Å jag vet, håret är verkligen fantastiskt dagen efter. Och du är lika fin som alltid!

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att jag håller på att trappa ner amningen nu så jag snart slipper tänka på att kläderna ska vara amningsvänliga. På vintern är det ju inte så svårt eftersom man ofta kan ha ett linne under, men nu. Alla sommarklänningar och liknande, jag längtar!!

  SvaraRadera
 4. Sophia: Tack vad du är söt! Och jag har sett din englands-fråga, men jag har inte hunnit sammanställa något svar. Det är ju egentligen mannen som är grym på det där ;-) Men jag ska försöka återkomma med några små favoriter! Behöver du veta snart?

  Emma: Tack! Ja det är det verkigen. Älskade håret dagen efter vårt bröllop till exempel!

  Linas: Ja håll ut! Själv måste jag nog se över det amningsvänliga sommarförådet då jag fick Dylan mitt i vintern, och får denna lilla krabat mitt i sommaren ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag vet!!! Jag älskar också håret dan efter. Vet exakt vilken känsla du pratar om!!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin topp/tunika/klänning du har! Får man fråga om du köpt den någonstans nyligen? Antar starkt att svaret är nej, men man vet ju aldrig...

  SvaraRadera
 7. Carolin: ;-D

  Amanda: Ja du har rätt, det är H&M's över ett år sedan. Men! De har kört den flera gånger vet jag, både som tunika och som kortare topp så det kan ju vara värt att kolla upp i alla fall! Hade en väninna som köpte toppen nyligen i alla fall!

  SvaraRadera