lördag 21 maj 2011

TÄVLING!!!

Nu är det verkligen dags för en tävling igen här på bloggen tycker jag! Eller hur!? Allt för länge sen sist! Och den här gången har jag ett kanonfint pris i beredskap!


Priset
Det är nämligen dags för mig att lägga en liten beställning på StrawberryNET igen, och då tänkte jag som så att den av er som vinner denna tävling får välja med produkter till ett värde av 250:- så lägger jag på det på min beställning! Fint va! Vad ni vill ur deras sortiment! Här nedan följer reglerna...


Rules
Jag gillar enkla regler, så vi kör på det. Allt du behöver göra för att vinna är att gå in på StrawberryNET och titta ut vad du skulle vilja ha, skriva en kommentar på detta inlägg där det står vad du vill ha och varför just du ska få det. Done! Sedan väljer jag helt enkelt ut den bästa motiveringen! Som vanligt gills bara namngivna kommentarer, kommentarer på detta inlägg och endast en kommentar per person. När tävlingen är avslutad ber jag vinnaren kontakta mig via mail så att jag sedan kan vidarebefordra vinsten när beställningen kommer! Det kan därför ta upp till tre veckor innan vinsten når vinnaren, eftersom jag först ska få beställningen och sedan vidarebefordra priset. Skulle vinnaren sedan vilja beställa något för mer än 250:- så kan jag naturligtvis lösa det så att överskjutande belopp kan överföras till mig. Tävlingen pågår fram till på onsdag den 25/5-11 kl 22.00. Därefter utser jag och tillkännager vinnaren!


Länk till StrawberryNET.comhittar du här, eller i högerspalten! För att enklare veta vad priset blir i svenska kronor så kan man bara ändra valutan priserna visas i med rullgardinsmenyn ovanför produkterna. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!!! VINNARE PRESENTERAS IMORGON!!!

13 kommentarer :

 1. Hej! :)<3 jag vill jättegärna vinna den här: http://us.strawberrynet.com/makeup/cameleon/gold---gold-cameleon-98-eyeshadow/111533/
  Och jag tycker att jag ska få det för att jag tycker det är så otroligt kul att sminka! Att experimentera ock leka med färgerna! :D Det är ett sätt att uttrycka sig, men jag har inte så mycket smink, för att min familj har lite dåligt med pengar :S

  SvaraRadera
 2. http://us.strawberrynet.com/makeup/kanebo/translucent-loose-powder/108809/#DETAIL

  Jag skulle väldans gärna vilja vinna eftersom min dotter just gjort sönder mitt puder och jag har inte råd med något nytt. Jag är helt ensam med henne så det är svårt att få råd med annat än mat o hyra typ. Jag har skrapat ihop smulorna av mitt puder, men det håller inte så värst länge när det är söndrat. Så väldigt väldigt väldigt gärna vill jag vinna!

  SvaraRadera
 3. http://www.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/bareminerals-original-spf-15-foundation/109061/#DETAIL

  Jag skulle gärna vilja ha id bare minerals därför att det är bra för hyn, vilket vore bra för mig som har problemhy. detta gör att jag har väldigt dåligt självförtroende och jag tror att detta kan hjälpa mig till att få bättre självkänsla. Nu är det även så att jag är fattig student son sparar varenda krona till en utbilding vilket gör att jag inte kan lägga pengar på sånt lyx så jag vore extremt ycklig om jag vann.

  Hanna Elo

  SvaraRadera
 4. http://us.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/bareminerals-original-spf-15-foundation/109061/#DETAIL

  En sån här önskar sig en något sliten snart fyrabarnsmamma :)

  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. http://se.strawberrynet.com/makeup/smashbox/eye-shadow-trio---on-stage/72323/#DETAIL

  Ögonskugga kan man aldrig få för mycket av. =)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken fin tävling/pris du bjuder oss läsare på och jag är gärna med!
  Jag skulle välja Britney Spears parfym ”Curious”.

  http://www.strawberrynet.com/perfume/britney-spears/#4077

  Det är den första parfymen som Britney lanserade och kom ut (tror jag) 2005, vilket fall så var det många vänner/bekanta/arbetskamrater som köpte den och jag tyckte då att den luktade så gott så även jag köpte en. Nu gissar jag att vi inte är fullt så många som använder den, men jag älskar doften, den har liksom blivit ett med mig, -det är min doft. Nu är min parfym i skåpet på väg att ta slut och därför skulle jag vilja vinna :-)
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 7. Åhhh!!! Vilken urbra tävling :) Jag behöver en sån här: http://se.strawberrynet.com/makeup/clarins/truly-matte-foundation-light-reflecting/84296/#DETAIL

  Och för gärna mellanskillnaden om jag vinner :) -hoppas hoppas-

  SvaraRadera
 8. Oj, på ett sådant erbjudande jag nappar direkt, även om min motivering inte är perfekt. Jag snart i kyrkan ska stå brud, det blir en dag av helig skrud. Det vore inte helt fel med ett läppglans som jag även sen skulle kunna ha när vi åker "utomlans":) hahah..

  /bruden Elisabeth Gunnarsson

  SvaraRadera
 9. .. oj, ett läppglans önskas alltså: cliniqe: Full Potential Lips Plump & Shine - # 21 Sugar Full 4.7ml/0.16oz

  SvaraRadera
 10. Hej hopp! Förutom att jag tänkte delta i tävlingen vill jag bara säga att jag tycker verkligen om din blogg. Den är toppen, faktiskt en av de favoriter jag har och blir alltid glad när du uppdaterat. =)

  Min anledning skulle vara att jag skulle bli super glad för jag har länge velat pröva i.d mineral makeup så jag skulle nog säga att skulle jag vinna skulle jag vilja ha denna, hmm jag tror den var inom prisramen. http://www.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/bareminerals-original-spf-15-foundation/109061/#DETAIL

  Fast mest av allt vill jag nog att den som vill ha och behöver den mest ska få vinna den.

  Tack för en jätte bra blogg!

  SvaraRadera
 11. Hej! Om jag vinner vill jag gärna ha denna produkt: http://www.strawberrynet.com/mens-fragrances/lacoste/lacoste-essential-eau-de-toilette/44654/#DETAIL

  Det är min pojkväns favoritparfym och den har tagit slut och han känner inte att han kan lägga pengar på att köpa en ny just nu. Så därför vore det himla kul att överraska honom med en flaska bara för att han e värd det!:)

  SvaraRadera
 12. http://us.strawberrynet.com/makeup/bare-escentuals/bareminerals-original-spf-15-foundation/104027/

  Kära Johanna, jag gillar din blogg väldigt mycke!
  Och hoppas nu, att du i min motivering ska finna tycke!

  När man har extrem smärta i ryggen, är trötter och sjuk. Är det väldigt svårt att orka ta sig ut.
  Till någon form av skönhetsbutik. För att ständigt slippa se ut som ett lik.

  Därför har jag gjort mitt val
  Önskar mig en foundation byggd på mineral.

  Om jag denna tävling vann.
  Skulle jag kunna piffa till mig lite grann.

  Så att jag ska stråla i denna vackra vår.
  Jag hoppas att det går! Jag lovar att i så fall all min tacksamhet du får!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 13. Jag skulle så gärna vilja vinna den här:

  http://se.strawberrynet.com/makeup/benefit/badgal-lash-mascara---black/94942/#DETAIL

  Med den enkla motiveringen att jag varit nyfiken på den där maskaran så länge nu. Finns inte att köpa i min stad....

  SvaraRadera