måndag 16 maj 2011

Den obligatoriska toalettfotograferingen

Det har blivit lite av en tradition när jag går på bröllop att smita in på toaletten någon gång under dagen och fota frisyren. Och varför bryta en tradition liksom. Så här är lördagens bidrag! Övriga toalettfotograferade frisyrer hittar ni länkade längst ner i inlägget, för kuriosans skull.

I lördags sportade jag sned (svårfotograferad) bulle.

Och här skådas en close-up på övriga accessoarer. Här nedan följer sedan länkar till tidigare toalettfotograferade frisyrer. Somliga med anor ända ifrån 2009.

7 kommentarer :

 1. Jättefin uppsättning och ringen I love, inköpsställe?

  SvaraRadera
 2. åh så fint!
  knyter du håret själv?
  du får göra youtube-klipp så vi får lite tutorials på alla fina !!
  håller helt med dig om dagen efter håret by the way :)

  SvaraRadera
 3. Emma: Tack! Ja ringen ja, tänk tänk...? Hm, vart köpte jag den? Lindex eller H&M, minns faktiskt inte :-) Men jag älskar plast, som inte blir ful-oranget som alla fejkmetaller!

  Anna: Tackar tackar! Japp, I do it, det är min lilla hobby som jag får utspel för cirka fyra, fem gånger per år ;-) Kanske kan göra en tutorial i bildformat annars, det är inte så svårt som det ser ut, och alla frisyrer har i princip samma grund!

  SvaraRadera
 4. Åh men åh vad fint! Snart ska jag gifta mig och jag letar inspiration till brudfrisyr... Toalettfotografering nr 3 är nog precis precis som jag tänker mig. Har du fler vinklar på den? Jag kommer printa och ta med till min frisör!

  SvaraRadera
 5. Hello!
  Kan inte du berätta lite om ditt eget bröllop? Hade ni något speciellt tema?
  Bilder? :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Wow, vilken uppsättning! Ser proffsfriserad ut. Imponerande..

  SvaraRadera
 7. Viveca: Tack! De bilder jag har på frisyren finns i detta inlägg:

  http://www.byjowithlove.com/2010/06/fredrik-petra.html

  Sophia: Kanske jag kan göra ;-)

  Ellinor G: Tack! /Glad amatör ;-)

  SvaraRadera