måndag 2 maj 2011

Kvällsdopp delux

Att bada med den här lilla killen är bland det mysigaste jag vet, och en perfekt avslutning på en dag som denna! Dylan som har varit hostig i några dagar är nu tack och lov mycke bättre, vilket är skönt. Själv sov jag däremot jättedåligt i natt på grund av en svullen ömmande hals, och det har sen hållit i sig hela dagen. Usch och fy och blä! Må det gå över fort!

Så ni kan ju tänka er hur ljuvligt det sen var att mannen kom och plockade upp lillen efter en stund, satte på honom pyjamas och nattade honom. Och mig lämnade han kvar i badet tillsammans med nytt varmt vatten och en bärsmoothie. Jag älskar den mannen! Så nu känner jag mig lite som en ny människa, men mina fingrar och tår ser ut som en gammal tants. Så allt är som det ska vara då med andra ord. Tack för idag!

3 kommentarer :

  1. gud så mysigt, smoothie och bad i kombination måste ju vara oslagbart!

    SvaraRadera
  2. Ja oslagbart var ordet! ;-D

    SvaraRadera
  3. Dylan kommer helt utan tvekan att vara sådan typ som alla tjejer springer efter! Gud, så bedårande.

    SvaraRadera