onsdag 25 maj 2011

Look-a-like

Haha! Asså jag orkar inte! Vet ni hur många som sagt nu att damen högst upp till höger bland 50-tals tidningarna i föregående inlägg ser ut som mig? Säkert över tio pers nu! Det är ju väldigt svårt att se sådant själv tycker jag, vem man liknar och så alltså, så jag kan inte säga att jag ser det direkt. Men jag kan ana vad ni menar. Men nej, det är ju såklart absolut inte jag, och mig veterligen inte någon besläktad med mig heller. Kvinnan på bilden har alltså inget med "yours truly" att göra. Men jag tyckte det var störtkul, för jag hade aldrig tänkt på det själv om ingen hade sagt något. Och jag ser definitivt inte mig själv som en person med en klassisk retro-look heller. Kanske ska börja bära slokhatt i kombination med rosenröda läppar oftare. Eller så var det bara en kul grej att ni tyckte att jag såg ut om henne. Ja, vi kör på det.

5 kommentarer :

 1. Haha, ja det var ju jättelikt!

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte också på det, så fort jag såg bilden, haha! Men som sagt, ibland är det svårt att se själv ;)

  SvaraRadera
 3. Haha! Asså så kul, it never crossed my mind ;-)

  SvaraRadera
 4. Måste säga att det var det absolut första jag också tänkte när jag såg bilden! Knäppt! :)

  SvaraRadera