fredag 27 maj 2011

Studenthäng

Idag har vi firat glada studenter hela dagen lång! Hurra vad ni är bra! Ett utspring och tre mottagningar har vi hunnit med. Dock blev kameran hemma och iPhonen gled ner mellan sätena i bilen och förblev där hela dagen, så jag saknar helt bildbevis på samtliga kalas. Men ni får helt enkelt ta mig på orden att det var mycket fint och trevligt alltsammans! Alla glada, alla nyktra! Och det här är vad jag svassade runt i idag. Bekvämt! Trikåklänning och knuten t-shirt. Inte så glamouröst men ack så skönt!

Ackompanjerat av ännu ett nypysslat armband dagen till ära. Nu, god natt! Och grattis igen alla fina studenter!

6 kommentarer :

 1. Du är alltid så himla snygg! och får jag fråga var du köpt karbinhakarna till dina armband? jag behöver en mindre hake till mitt!

  SvaraRadera
 2. alltså, du är så galet gravidsnygg att jag smäller av. sablar!

  SvaraRadera
 3. Frida: Åh tack! Karbinhaken är från Biltema, finns vid båtsakerna!

  Linda: Haha! Tack!

  SvaraRadera
 4. Tycker oxå att du är så himla gravidsnygg!

  SvaraRadera
 5. vacker som en dag!

  SvaraRadera
 6. Om jag får vara hälften så snygg som dig nu när jag är gravid, så är jag topp nöjd!

  SvaraRadera