torsdag 5 maj 2011

Sjukfrånvaro

Lagom tills det att Dylan äntligen blev frisk och slutade hosta och snora så var det tydligen min tur att ta vid. De tre senaste nätterna har jag därav sovit kasst på grund av ömmande hals och täppt näsa. Dagarna har faktiskt varit lite bättre, förutom att den kassa sömnen har satt sina spår då såklart. För övrigt kan jag tillägga att jag tycker att Bafucin är skit. Det hjälper mig ingenting alls, snarare tvärt om. Hur nu det är möjligt. Men jag tycker nästan att min hals gör mer ont när jag suger på de där. Strepsils däremot har gjort susen! Men jag hatar verkligen att vara sjuk. Som om någon gillade det liksom. Tur att jag blir förkyld max en gång per år då ungefär. Bilden har jag förresten snott ifrån min Instagram. Har varit för seg och slö för att uppdatera bloggen. Men det är lättare att bara skicka iväg en liten bild från sin iPhone. Önskar dock att jag kunde posta mina Instagram uppdateringar till bloggen likväl som till Facebook och Twitter dagar som dessa när ork, inspiration och ambition tryter men vardagsbetraktelserna fortsätter att flöda. Hoppas på att återkomma med ny kraft och styrka snart. Kanske bjuder på en liten Instagram kavalkad så länge, så att ni kan fortsätta att följa mitt superintressanta liv även om ni inte äger en iPhone. Och för er som inte förstod det. Läs in en stor portion ironi i den där sista meningen.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar