söndag 8 maj 2011

Fellow iPhone users

Känns som om jag har frågat detta tusen gånger, men nu tar vi det det för tusende första gången då. Ni som bloggar från iPhone, vilken app använder ni? Jag har BlogPress nu men mina bilder blir pixliga när de visas på bloggen. Klickar man på dem är de bra, men bilden i inlägget blir pixlig. Det är tråkigt tycker jag, och irriterar mig så pass mycke att jag faktiskt inte bloggar från telefonen. Har testat BlogBooster också, men där kan du inte centrera bilderna. Inte vad jag har lyckats med i alla fall. Någon som har en lösning på mina problem, eller en app att rekomendera som funkar med Blogger.

/Yours truly

3 kommentarer :

 1. http://itunes.apple.com/us/app/blog-with-iblogger/id291211374?mt=8
  Den här appen finns också.
  Jag har själv inte Blogger så jag vet inte om den funkar bra.

  SvaraRadera
 2. hejsan
  jag mejlar alltid mina blogginlägg från iPhonen. tycker det är det smidigaste och enklaste.

  Lotta

  SvaraRadera
 3. Jag mailar också mina inlägg. Men kan inte heller centrera bilder då tyvärr. Brukar försöka göra det någon gÅng då och då i datorn ist...

  SvaraRadera