torsdag 5 maj 2011

Instagram kavalkad

Som jag skrev i föregående inlägg så gör jag nu ett tappert försök att väga upp min bloggtorka med en liten bildkavalkad från mitt Instagram-konto. Hållen tillgodo. Eller, det är väl alltid något sa han som pissade i havet.

De senaste dagarna har vi mest varit hemma, vi som brukar vara ute och busa så mycke. Först för att kurera denna lilla kille, och nu senast för att kurera mig.

Men i tisdags så var vi ju bortbjudna på middag, och igår med. Så bortskämda med att äta borta, det är vi minsann.

Igår var Dylan på riktigt lekhumör. Han brukar mest vilja riva runt i lägenheten, men igår ville han faktiskt leka med sina grejer! På sitt rum! Speciellt skönt för en krasslig mamma som då får mycke mindre att städa upp efter hans framfart.

Sen så är både barnvakt och outfit spikade för bröllopet vi ska på nästa helg! Ser verkligen fram emot det! Skönt att ha hittat en klänning som funkar med magen också, och att få göra sig fin, och att få en barnfri kväll tillsammans med mannen. Sånt är lyx för mig.

Och så är det vårseminarium i vår kyrka nu i dagarna, så när mannen är där så följer jag och Dylan med via TV-sändningar på nätet. Första parkett och dresscode pyjamas. Jag vågar nästan säga att vi drog det längsta strået här.

Men runt åtta så somnar Dylan, och då är det bara jag och den här lilla personen vakna hemma. Jag måste ju säga att jag börjar bli hemskt nyfiken på vem det är som är där inne! Busig och pratsam, fast på sitt eget tysta sätt förstås. Mannen är säker på att det är en tjej, jag tror oftast att det är en kille. Kallar bebisen i magen för "lillebror" när jag pratar med Dylan om den. Men vi får väl se. En av oss lär ju ha rätt i alla fall. Imorgon så går jag in i vecka 32. Det går fort nu.

4 kommentarer :

 1. Ni verkar ändå ta er an sjukdomsdagarna på rätt sätt... myser er i form igen :) Krya på, SUPERTRÅKIGT att vara sjuk ju :(

  SvaraRadera
 2. Lillemannen är så så gullig..:) fantastisk bild när han ligger ner med nallen... gullebarn...kul med bilder...

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt, snart är han/hon här!! Mirakel, det är vad de är!

  SvaraRadera
 4. JoHo: Ja men jo, vi myser oss igenom detta. Men mys är nog ändå mysigare utan nästäppa ;-)

  Josefine A: Tack! Ja han är ett riktigt litet gosknippe, det är han! Och en blogg utan bilder är nästan ingen blogg för mig!

  Carolin: Ja ett regelrätt mirakel! Människoliv som blir till! Det är otroligt vad man får vara med om och uppleva!

  SvaraRadera