torsdag 14 oktober 2010

Seriöst problem med att vara seriös

Desto mer Dylan tar sig runt, tar sig fram och upptäcker nya grejer, desto mer "Nej, nej!" och "Aj, aj!" blir det ju när han testar gränserna. Men jag har ett problem där. Som när han exempelvis precis, ståendes i sin gåstol drog ner en hel hög med sorterad post, så att den blev... ja osorterad och nerdragen. Då tittar jag på honom, skakar på huvudet, viftar med fingret och säger: "Aj, aj!" och försöker att se lite bestämd ut. Jag menar, jag vill ju bara lära honom do's and don'ts inför livet. Men då tittar han upp, rynkar på näsan och ler så pillemariskt mot mig att jag måste vända mig om och bita mig i tungan för att inte brista ut i skratt. Vilket jag i och för sig oftast gör ändå. Snacka om att sända dubbla budskap. Stackars unge. Aj, aj i Dylans värld måste betyda typ: "Spexigt gjort där!". Men jag har en känsla av att det här kommer att reda ut sig av sig självt med tiden. Tyvärr på ett sätt. Den här oskuldsfulla busigheten är väldigt mysig faktiskt.

2 kommentarer :

  1. Haha ler stort!! Det är sådär de är, så charmiga så man inte kan bli arg fast man försöker :). Ordnar sig med tiden, jag lovar! Räcker att de blir 3 för att man ska kunna hålla sig för skratt...

    /maria som har en 3-årstrotsig dotter att tas med för tillfället.

    SvaraRadera
  2. Looking forward to that ;-)...

    not! ;-P

    SvaraRadera