lördag 9 oktober 2010

Hello from yesterday


Efter att ha gått i mysbyxor hemma och grejat, varvat med körlektioner i typ tre dagar, så var det ganska befriande att faktiskt klä på sig något lite mer genomtänkt igår. Vi var nämligen på ungdomsmöte hela familjen, för jag skulle presentera ungdomsgruppens konstteam, eller konstgrupp som jag från och med denna höst leder. Det kanske låter pretentiöst. Det är det inte. Men grymt kul ska det bli! Jag var även där för att tala om att jag behöver hjälp med dekorationen inför årets ungdomskonferens som går av stapeln 3-7 november. Och hjälp behöver jag verkligen, så som tur var så var det flera som skrev upp sig på att hjälpa till. Temat blir "trädkoja" i år. Och det kan ju sluta precis hur som helst! Så spännande blir det! Nu måste jag passa på att göra mig i ordning lite medans barnet sover. Au revoir!

5 kommentarer :

 1. Lovisa: Tack! Ja två av sju dagar i veckan kan man ju i alla fall anstränga sig ;-)

  Carolin: Oh, thank's!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har nyligen hittat din blogg genom LindaK. Så fina fotografier bl.a. som gjort att jag fastnat, och framför allt dina tavlor/illustrationer. Sen har du ju sjukt snygg stil också! Den här kjolen du har på dig, varifrån kommer den?
  Kram (en annan) Johanna

  SvaraRadera
 3. Johanna: Hej! Kul! Du är så välkommen! Kjolen är H&M Trend från i våras :-)

  SvaraRadera