fredag 1 oktober 2010

Blogger, I can't live with or without you

Har försökt i dagarna de två att lägga upp ett bildinlägg, men det vill ju bara inte fungera! Blogger vägrar ladda upp bilderna, jag blir så less! Och inte svarar de på mail heller. Börjar faktiskt på riktigt bli lite sugen på att byta bloggdomän. Men det vore så skönt att slippa det böket. Får se om det blir nå bilder under kvällen eller ej.

4 kommentarer :

 1. Jag har haft PRECIS samma problem, blir SÅ trött :S Men så idag (fjärde dagen utan bilder!) fick jag ett meddelande att mitt storage var fullt - och därför kunde jag inte ladda upp fler foton!

  Jag fixade det genom att utöka mitt utrymme...

  ...och jag ser att du fick bukt med dina fotoproblem också! Snygga stövlar! :)

  SvaraRadera
 2. Först, tack! Sen. Men hjälp! Kan man fylla nåt "storage"? De låter lite B. Kanske B som i blogger. Känns som att man vill att allt på nätet ska vara obegränsat. Hoppas jag slipper det meddelandet ;-)

  SvaraRadera
 3. Vart helt förälskad i dina stövlar, undrar var du köpt dem?

  SvaraRadera
 4. De är Vagabond, vinter -09...

  SvaraRadera