onsdag 27 oktober 2010

Vad är det för en dag?


Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag! För det är Johannas 25-årsdag! Hurra, hurra, hurra! En fantastisk dag har jag haft! Mycket tack vare min underbara fantastiska man och min fina son! Dagen startade med obligatorisk skönsång som uppvaknande, följt av denna fantastiskt fina frukost på tu man hand!


Fruktsalladen kräver en close-up! Men inte ens det gör den rättvisa! Den var, som vi säger hemma hos oss, mumsalibaba! Dagen fortsatte sen med sushi-lunch med svägerskan, lite häng med syrran på stan, hem till mamma och pappa för nybakt äppelkaka med te, följt av en mysig promenad. Sen kom mannen hem med pizza och blommor och nu väntar film! En kanondag som jag gärna gör om, om ett år eller så. Man måste ju hinna längta lite också! Och fina presenter, det har jag också fått! Och på lördag ska det firas på riktigt med vännerna! Men nu ska jag njuta slut på den här dagen! Tack för idag!

6 kommentarer :

 1. Åh! Ett stort grattis kommer här, det lät onekligen som en perfekt dag! :D

  SvaraRadera
 2. Ha ha, vad lustigt! Idag fyller jag också år (fast 36) och så fick jag också en son på exakt samma dag som du!

  SvaraRadera
 3. Ehm, glömde ju säga grattis! :-)

  SvaraRadera
 4. Ah fattade inte att du fyllde år!! Trodde din fantastiske man gjorde så bara för att. Men GRATTIS!!! :D

  SvaraRadera
 5. Ett Grattis På Din Dag är du definitivt värd,(även om klockan nu tekniskt passerat tolvslaget) vilken härlig dag du verkar haft!

  SvaraRadera
 6. JoHo, Cissi, Makena, Sandra: TACK SÅ HJÄRTLIGT för gratulationerna!!! Jag hade en finfin dag!!! Toppklass ;-)

  SvaraRadera