fredag 22 oktober 2010

Mama's boys!

Mannen är allt som oftast ledig på fredagar, och så även idag! Härligt! Strålande sol har vi haft hela dagen också, och inte en snöflinga till skillnad från huvudstaden. Fast vi har tyvärr mest vart inne ändå. Eller tyvärr och tyvärr, vi har ju myst!

Bilderna är dock lånade från en annan ledig fredag, men de var minst lika mysiga idag, mina grabbar, det kan jag lova!

Och så när som på några småredigeringar så är det faktiskt mannen som har fixat å grejat lite med bilderna i Aperture och gjort dem så fina! Han är bra till mycke han! Han är så bra så att han har åkt in för att hjälpa till med ungdomsmötet i kyrkan ikväll, så Dylan och jag får äta sourecream-bernaise chips och M&M's själva framför Idol. Men sen kommer han hem! Ha en fin fredagskväll på er!

3 kommentarer :

  1. Men vilka gosiga bilder!!! och Dylan är pappa upp i dagen!

    Också varit gräsänka ikväll som vanligt. Min man är ju på samma ställe som din ;) Jag och barnen har pysslat och gjort hus av kartong och klippt ut möbler från IKEA kataloger att ha som inredning. Alla hade superskoj! :)

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Jag längtar tills jag kan pyssla med Dylan!! Vi pyssla maaassor när vi var små! Min mor var en riktig pyssel-mamma! Men i väntan på att Dylan ska vilja klippa i papper istället för att äta det, så får jag pyssla lite själv. Håller på att klä om en fåtölj ikväll, resultatet, när det är klart, dyker säkert upp på bloggen framöver ;-) Ha en fin fredag på er!!!

    SvaraRadera