tisdag 19 oktober 2010

Prickar, på en tisdag.


Ja idag har väl inte vädret varit det roligaste, så jag försökte istälet att klä mig lite roligare. Eller ja, i alla fall roligare än mysbyxor. Prickig volangklänning i mörkblått, en kofta jag gillar och vita Converse som fick bytas ut mot gummistövlar eftersom det började regna igen när vi skulle promenera till affären. Ja ha, vad har ni haft på er idag då?

10 kommentarer :

 1. Hej vart helt förälskad i dina stövlar undrar var du har köpt dem?
  (de bruna med blommor)

  SvaraRadera
 2. Hej! De är gamla ifrån Vagabond, förra vintern. Så butik är nog kört. Men sök på blocket eller Tradera vet ja! Kanske finns några oanvända där ute!

  SvaraRadera
 3. Skulle gjort som dig och klätt mig lite piggare. Men det är så svårt med skor i sånthär väder, om man inte vill ha stövlar då. Så för mig blev det silver sneakers och jeans, skjorta och tröja. Imorgon ska jag piffa till mig lite..

  SvaraRadera
 4. jag kör med rosa hela veckan!

  SvaraRadera
 5. Clara: Men de där silver sneakersen är grymt snygga! De är ju lite piggt ;-)

  Frid: Du är ju heltokig! And I like it! Själv följde jag med på ett veckotema och gick typ in i väggen, hur orkar du kvinna!? Imponerad!

  SvaraRadera
 6. ah, vad gör man inte för sina läsare ;-)

  SvaraRadera
 7. Frida: I och för sig sant ;-)

  Caroline: Oj, då måste ja va snygg ;-)

  SvaraRadera
 8. å vad snygt!
  vars kommer klänningen & koftan från??

  SvaraRadera